Badanie krwi Wyniki ANA Hep 2
   
rafal.rybnik.pl
badanie przeciwciał przeciwplemnikowych
badania sanepidu ile kosztuje i ile trwają
badanie USG przez powloki brzuszne ktory tydzien ciąży
badania eksperymentalne tarcz jednoprzęsłowych przez klingroth
badanie dna oka a bole szyji i plecow
badanie laparoskopowe przez gardlo przed wizyta
badania moczu wykazały bakterie 10,2 czy to dobry wynik
badanie ogolne moczu erytrocyty pojedyncze w preparacie
badanie krzywej cukrowej po 75 g w ciazy normy
badanie na kszywą cukrowa w ktorym miesiacu ciąży
zdejmowanie simlocka 6080
Elea Centrum Handlowe
VDT ISO 9241 3 7 8
czy odcigane mleko po 6 h jest mniej sycce
Revitol Stretch Mark superpharm
Fuji Sensia
  rafal.rybnik.pl

Temat:
Moje wyniki MORFOLOGIA; OB.-30 stan zapalny mam dyskopatię z naciskiem na rdzeń i reumatyzm więc to skutek zawsze mam wysokie OB. Normy chyba do 12 WBC 3.2 K/ul (4.6-10.2 K/ul) LMD ... nie groźnie jak schudnę powinno wszystko wrócić do normy FOSF ALK 84 (42-98 ) AMYLAZA 68 (0-100) TSH 1.56 (0.270-4.20) BADNIA NA KRZEPLIWOŚĆ KRWI CZAS PROTROMBINOWY 12,9s WSKAŹNIK PROTROMBINOWY 89 (80-120%) AKTYWNOŚĆ PROTROMBINOWY 81 (70-130%) INR 1,12 APTT 33,3s (28-34s) P/c przeciw kardiolipinie IgG 2,70 jedn. GPL Wartości 0-10 wynik ujemny 10-20 wynik słabo dodatni nie dający podstaw do rozpoznania pełnoobjawowego zespołu antyfosfolipidowego powyżej 20 wynik dodatni P/c przeciw kardiolipinie IgM 13,90 jedn.MPL 0-20 wynik ujemny 20-40 wynik słabo dodatni nie dający podstaw do rozpoznania pełnoobjawowego zespołu antyfosfolipidowego powyżej 40 dodatni P/c p.jądrowe i p.cytoplazmatyczne ,test przesiewowy (IIF.Hep-2) (ANA 1) ANA 1 ujemny Metodą immunofluorescencji pośredniej (IIF)na komórkach Hep-2 NIE STWIERDZONO obecności przeciwciał przeciwjądrowych i antycytoplazmatycznych. TESTOSTERON 56,00 ng/dl normy; Okres rozrodczy 9-109 ng/dl ... bo jak jest już 200mg/dl to już cukrzyca ja mam stan przedcukrzycowy więc muszę uważać . Według mnie są ok więc nie mam co szukać wyniki dość dobre,aż krwi za dużo jedynie ten cukier muszę pilnować i stosować dietę. To na tyle rozpisałam się ale może którejś się coś przyda do porównania. Wkleiłam tez do badań hormonów to samo co tu.
Źródło: jestemmamaaniola.fora.pl/a/a,47.html



Temat:
witajcie mam już wszystkie badania wklejam jak by któraś chciała sobie coś porównać: MORFOLOGIA; OB.-30 stan zapalny mam dyskopatię z naciskiem na rdzeń i reumatyzm więc to skutek zawsze mam wysokie ... 47 (0-34) trochę za dużo ale podobno nie groźnie jak schudnę powinno wszystko wrócić do normy FOSF ALK 84 (42-9 AMYLAZA 68 (0-100) TSH 1.56 (0.270-4.20) BADNIA NA KRZEPLIWOŚĆ KRWI CZAS PROTROMBINOWY 12,9s WSKAŹNIK PROTROMBINOWY 89 (80-120%) AKTYWNOŚĆ PROTROMBINOWY 81 (70-130%) INR 1,12 APTT 33,3s (28-34s) P/c przeciw kardiolipinie IgG 2,70 jedn. GPL Wartości 0-10 wynik ujemny 10-20 wynik słabo dodatni nie dający podstaw do rozpoznania pełnoobjawowego zespołu antyfosfolipidowego powyżej 20 wynik dodatni P/c przeciw kardiolipinie IgM 13,90 jedn.MPL 0-20 wynik ujemny 20-40 wynik słabo dodatni nie dający podstaw do rozpoznania pełnoobjawowego zespołu antyfosfolipidowego powyżej 40 dodatni P/c p.jądrowe i p.cytoplazmatyczne ,test przesiewowy (IIF.Hep-2) (ANA 1) ANA 1 ujemny Metodą immunofluorescencji pośredniej (IIF)na komórkach Hep-2 NIE STWIERDZONO obecności przeciwciał przeciwjądrowych i antycytoplazmatycznych. TESTOSTERON 56,00 ... wyniki dość dobre krwi aż za dużo jedynie ten cukier muszę pilnować i stosować dietę. To na tyle rozpisałam się ale może którejś się coś przyda do porównania.
Źródło: jestemmamaaniola.fora.pl/a/a,45.html



 
  Strona Główna
Bagster
baciarz
 
 
Absolutna wolność człowieka skończyłaby się chaosem. Antoni Kępiński (1918-1972)
Do polowania na pchły i męża nie trzeba mieć karty myśliwskiej. Zygmunt Fijas
Abstrakcyjnej prawdy nie ma. Prawda jest zawsze konkretna. Włodzimierz Iljicz Lenin (Uljanow, 1870-1924)
Dla tego, co nie krzywdzi, zbędne prawdomówstwo. Antyfanes
Darząc uśmiechem uszczęśliwiasz serce. Uśmiech bogaci obdarzonego nie zubożając dającego. Nie trwa dłużej niż chwila, ale jego wspomnienie zostaje na długo. Nikt nie jest tak bogaty, by mógł nim pogardzić, ani tak ubogi, by nie mógł nim darzyć: Uśmiech niesie radość rodzinie, umacnia w pracy, świadczy o przyjaźni. Uśmiech podnosi na duchu zmęczonych, leczy ze smutku. Gdy więc napotkasz kogoś o twarzy ponurej, obdarz go hojnie uśmiechem, któż bowiem bardziej go potrzebuje niż ten, kto nie potrafi go dawać? Faber